home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

AMKK Divlji, organizator moto trke koja se 4. i 5. juna vozi na stazi Beranovac kod Kraljeva, organizuju u petak 3. juna slobodan trening za amatere i profesionalce. Pored vozača sa licencom slobodan trening je i za sve one koji žele da se oprobaju na stazi Beranovac i iskuse vožnju motora po stazi koja se vozi u šamionatu Srbije.

Treninzi kreću u petak 3. juna u 12h i trajaće do 18h. Vozači će se na stazi smenjivati u 4. grupe a svaka grupa će voziti po 20 minuta. Vozači amateri će voziti kao četvrta grupa.

Cena za jednodnevni trening iznosi 30 evra po vozaču. Vozači koji imaju trkačku licencu plaćaju samo kotizaciju 30 evra dok vozači amateri moraju uplatiti i jednodnevno osiguranje koje iznosi oko 2.000 dinara. Za sve dodatne informacije kontaktirajte organizatore 063/610-007.

Napomena: Svi vozači moraju imati kompletnu opremu - kaciga, čizme, kombinezon ili dvodelno odelo po mogućstvu id kože.  Neće se dozvoliti učešće u patikama ili farmerkama. Svi koji žele da izađu na stazu moraće da potpišu da na nju izlaze na sopstvenu odgovornost.

Vozači mlađi od 18. godina moraju da imaju saglasnost jednog od roditelja overenu u sudu.

Staza će biti označena i pripremljena kao za glavnu trku. Pre trke, vozači će moći da prime stručne savete od Božidara Nikolića kao i da zajedno sa jednim od iskusnih vozača odvezu stazu da bi videli idealnu putanju kretanja, kočenja i ubrzanja stručnih vozača.

Ovo je jedinstvena prilika da se oprobate na trkačkoj stazi i uživate u vožnji bez ograničenja.

Izvor: Moto-berza.comčitanja : 601Komentari

Evo ti Profesionalac,sjedaj na motor I pravac Beranovac pa se izdivljaj na mjestu gdje je to predvidjeno.

Autor Renault Terminator 31 Maj 2016, 17:10