home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA


Istovremeno sa Salonom automobila, na Beogradskom sajmu održava se i 11. MOTOPASSION – Međunarodni sajam motocikala, delova i opreme. Manifestacija je ove godine smeštena u tri hale, a više od 150 izlagača premijerno predstavlja čak 130 bicikala, skutera, motocikala i kvadova.

MOTOPASSION predstavlja pravi „svet na dva točka“, a u bogatoj ponudi nalaze se najrazličitiji modeli, od bicikala za pijacu koji koštaju 16 hiljada dinara i proizvode se na Slanačkom putu, do motocikla „dukatija“ iz Italije, za koje treba izdvoji 35 hiljada evra.

Na Sajmu je izložena i kompletna dodatna oprema za dvotočkaše, ali i kacige i odela za bicikliste i motocikliste.

Jedna od ovogodišnjih atrakcija Sajma je šampionski motor poznatog vozača Valentina Rosija. Da bi beogradska publika mogla da vidi baš ovaj motor i da se slika pored njega, plaćeno je osiguranje od 100 hiljada evra. Na istom štandu prikazana su i dva nova skutera, koji pored klasične imaju i dodatnu opremu – „airbag“ za vozača i suvozača.

Izlagači na MOTOPASSION-u kažu da skupi motori lako nalaze kupce. Što je noviji model i bolja oprema motocikl se lakše prodaje, iako pojedini primerci koštaju koliko i dobar automobil.

Na Sajmu motocikala izloženi su najnoviji modeli, koji su u ponudi i svuda u svetu. Prosečna cena dobrog motocikla je 6-11 hiljada evra.

Tokom prvih pet dana Sajma prodat je čitav uvezeni kontigent, čak i sajamski eksponati.

Izvor: Sajam.rsčitanja : 510Komentari

Tražio sam da vidim uživo motore izmedju 125 i 300cc i nije ih bilo ni na jednom štandu zastupnika poznatih proizvođača. Kavasaki, Yamaha, dodaj niz...
Samo skuteri ili motori od 600cc pa na više. Pametnjakovići naši. Toliko o tome.

Autor Boki 31 Mar 2017, 00:17