home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA


Pokazujući svoju posvećenost ovom segmentu, Honda upravo najavila svoje off-road motocikle za 2017, uz detalje o četiri modela u CRF liniji, poznatoj po pouzdanosti i uživanju koje donosi.

Kada je reč o četvorotaktnim modelima srednje veličine zabavne, dva modela su u ponudi – CRF125F ili CRF125FB, njegov “brat” s većim felnama. Obe mašine imaju odličnu ravnotežu između performansi i udobnosti, sa zajedničkim ciljem pružanja sigurne i uzbudljive vožnju za off-road entizijaste.

Jednocilindarski motor, zapremine 125 kubika, koji pokreće oba motocikla, dovoljno je snažan za vožnju na svakom terenu, uz pouzdani četvorostepeni prenos.

Osnovna razlika između CRF125F i CRF125FB leži u veličini felni. Prvi ima kombinaciju 17/14 inča na prednjem i zadnjem točku, dok kod ovog drugog imamo nešto veće felne, 19/16 inča. Što su felne veće, veći je i hod ogibljenja.

Oba motocikla će biti dostupna od jula ove godine, po ceni od oko 2.800 evra, odnosno oko 3.750 evra.

Sledeća na redu je Honda CRF110F, koja stilske elemente uzima iz većih modela, a na raspolaganju je mali paket, pun zabave i lak za upravljanje. Donosi četvorostepeni automatski menjač, odličnu mehaniku, snažne kočnice i visinu sedišta 26,3 inča.

Takođe stiže u julu, s cenom od oko 2.100 evra.

Na kraju, nova Honda CRF50F stiže s legendarnim nasleđen koje datira još od dana Honda Z50. Motocikl s agregatom od 50 kubika ima moderan stil, neverovatnu izdržljivost i predstavlja izuzetan spoj korisne snage i lakog upravljanja.

Težak je svega 50 kilograma. Definitivno odlična mašina za početnike, koja dolazi s cenom od 1.400 evra.

Izvor: Moto-berza.comčitanja : 438Komentari