home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Pre nekog vremena, britanski CCM Motorcycles nas je iznenadio novi flet-treker modelom po imenu Spitfire.

Motocikl je privukao dosta pažnje, a ne sumnjamo da će isto biti i sa njegovom novom varijantom - Spitfire Scrambler modelom.

Novi dvotočkaš je zasnovan na istoj ideji kao i prvi Spitfire - spoj jednostavnosti i izgleda, bez napredne elektronike i drugih, po tvorcima ovog modela, nepotrebnih dodataka.

Spitfire Scrambler pokreće isti jednocilindarski motor s vodenim hlađenjem i ubrizgavanjem goriva, zapremine 600 kubika, a na raspolaganju je 55 KS i 58 Nm maksimalnog obrtnog momenta. U poređenju sa regularnim Spitfire modelom, Scrambler ima rekonfigurisani podram i 17-inčne felne (umesto 19-inčnih).

CCM Spitfire Scrambler donosi visoki prednji blatobran, novi izduvni sistem, ali i znatno izdržljivije pneumatike. Zanimljivost je da je ram napravljen od T45 čelika, istog materijala od kojeg se pravio trup čuvenog Supermarine Spitfire lovca.

Napred je potpuno podesiva Dia obrnuta viljuška, a pozadi Tractiv amortizer. Za kočenje je zadužen Brembo - 320-mm disk na prednjem i 240-mm disk na zadnjem točku.

Kao i original, i Scrambler će biti proizveden u ograničenoj seriji. Ona će iznositi 250 primeraka, uz cenu od oko 10.300 evra.

Izvor i više slika na sajtu Moto-berza.comčitanja : 653Komentari

BMX je lepsi

Autor velja 01 Jun 2017, 14:44