home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Suzuki je nedavno predstavio RM-Z450 u varijanti za 2018, napravivši novi standard u motokros segmentu kada je reč o upravljačkim karakteristikama i stilu, uz veću udobnost za vozača.

Jedna od najvećih novina jesu redizajnirani aluminijumski ram i zadnja viljuška, koji utiču na promenu dimenzia i distribuciju težine, čime je motocikl postao dinamičniji i lakši za manevrisanje.

Novi ram je uparen sa novom Showa viljuškom i ultra-naprednim Showa Balance Free Rear Cushion (BFRC) amortizerom, koji obećava povećanu stabilnost na off-road takmičenjima.

Motocikl ima novu, veću prednju kočnicu i novizadnji glavni kočioni cilindar, što za posledicu ima poboljšanje performanse kada je zaustavljanje u pitanju. Nivo prijanjanja je veći zahvaljujući novim Bridgestone X30 pneumaticima, postavljenim na snažnijim, ali lakšim aluminijumskim felnama.

Agregat donosi novi usisnik za vazduh, elektronski sistem ubrizgavanja goriva, kao i druge delove koji povećavanju njegovu odzivnost i snagu.

Bolju funkcionalnost i stil donose novi paneli koji stvaraju savršeni tečni oblik od prednjeg blatobrana ka zadnjem delu. Nova grafika, sa plavim i crnim ukrasnim detaljima, uz prepoznatljivu Suzukijevu žutu, čini motocikl jasno prepoznatljivim.

Do sada, RM-Z450 je osvojio 1 svetski šampionat, 7 AMA SX i MX šampionata, kao i 19 nacionalnih titula širom sveta, dok je u SAD ostvario najviše pobeda u svojoj klasi tokom protekle decenije.

Cena i još detalja će uskoro biti poznati.

Izvor: Moto-berza.com

Foto: Suzukičitanja : 653Komentari

Ako je frajer, vidimo ga na Dakaru a ovako je samo za lickanje

Autor velja 01 Jul 2017, 22:38