home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
sym Trazer 200

Sve je veća gužva u segmentu mini adventure motocikala, a modelima od 300 kubika renomiranih proizvođača kakvi su BMW, Suzuki i Kawasaki, sada se novim dvotočkašem pridružio i tajvanski Sym.

Trazer 200 je adventure motocikl male težine, za kojeg u kompaniji navode da je namenjen vozačima početnicima koji traže mašinu pogodnu za sve vrste puteva.

sym Trazer 200

Trazer pokreće jednocilindarski agregat zapremine 183 kubika, sa 18 KS na 8.500 o/min i 16 Nm obrtnog momenta, uz visinu sedišta od 816 mm.

19-inčna prednja i 17-inčna zadnja felna su ušuškane u off-road pneumatike, uz ogibljenje dugačkoh hoda. Motocikl dolazi s ABS-om, koji može da se isključi po potrebi. Cena za sada nije poznata.

Trazer nije jedini novitet tajvanske kompanije. Tu je i Wolf Cafe Racer 300i, moderni retro motocikl namenjen onima koji traže jeftiniji model vintage vibracija. Pokreće ga jedinica zapremine 278 kubika, sa 27 KS na 8.000 o/min i 26 Nm maksimalnog obrtnog momenta.

sym Wolf Cafe Racer 300i

Novi model ima novi izduvni sistem i ispunjava Euro4 emisioni standard. Tu su Bosch ABS sistem i dnevna svetla, kao i visina sedišta od 799 mm, a cena mu u ovom trenutku nije poznata.

Izvor: Moto-berza.comčitanja : 300Komentari