home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Taurus 2x2

Sa svega 30 cm u širini i gumama od 63,5 cm u prečniku, ovaj jednostavni dvotočkaš poseduje unikatnu i prepoznatljivu strukturu ruske agrikulturne mašinerije.

Ovaj neobični motocikl može brzinom puža da se izvuče iz svakakvih situacija, bilo da se radi o blatu ili naftnom mulju. Taurus 2x2 je ultralagani dvotočkaš poseduje jednostavan sistem pogona i može za nekoliko minuta biti postavljen u gepek automobila, naravno, ukoliko posedujete dovoljno prostora za njegove gume.

Taurus 2x2

Ovaj motor zaista nije glamurozan, ni u kom pogledu. Međutim, za toliko čudnu agrarnu mašinu, on možda ipak poseduje nekoliko pluseva. Što se tiče pogonskog dela, kompanija je više nego rada da postavi koji god poželite u svoj model, od preporučenog Honda GX210 do ultra laganih sistema iz motornih testera, u zavisnosti koje performanse u odnosu na težinu želite.

Taurus 2x2

Doduše, ovo je veoma relevantna stavka koju bi trebalo uzeti u obzir, posebno zbog toga što čak i u 210cc varijanti, ovaj motocikl teži svega 82 kg. Sa manjim motorom, njegova težina može biti spuštena na 60 kg, što čini ovaj dvotočkaš veoma lakim za upravljanje preko bilo kojih prepreka, preko kojih možete sa lakoćom pregaziti ogromnim 25x12 inča debelim gumama.

Taurus 2x2

Njihov pritisak mora biti održavan niskim, ne većim od 3 psi, pošto je ovo motocikl dizajniran za ekstermne i blatnjave terene, tako da ne poseduje vešanje ni na jednoj strani.

Gruba geometrija prednjeg dela čini implementaciju vožnje na dva točka veoma lakom, sa drugim lancem koji ide direktno do zubčanika sa prednje strane, ali zvanični sajt kompanije, ne omogućuje dodatne detalje o tome kako sistem pogona bira proporcijalno raspoređivanje snage na prednjem i zadnjem točku. Menjač deluje kao dvostepeni, što bi trebalo da bude adekvatno imajući u vidu maksimalnu brzinu modela od svega 35 km/h.

Dodatni prostor napred i nazad idealan je za nošenje različitih stvari, uključujući i drugih Taurus motocikala, na kraju krajeva. Sa druge strane, ovaj model je toliko lagan i njegove gume poseduju toliko vazduha u sebi, da ih sa lakoćom možete prati dok istovremeno plutate u reci i dodajete gas.

Izvor: Autoexclusive.rs



čitanja : 1160



Komentari