home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
XTR Pepo PANTAH

Ducati Monster 821 se ne bi mogao nazvati naročito snažnim motociklom za stazu, ali kada budete videli ovu kreaciju, promenićete mišljenje.

Španska radionica XTR Pepo svoj motocikl je nazvala PANTAH, a samo ime je omaž istoimenom Ducati modelu čiji izgled su pokušali da što vernije prenesu.

XTR Pepo PANTAH

Naravno, na taj izgled je uticaj i te kako imao stil koji XTR Pepo godinama stvara, naročito na svojim Ducati kreacijama. Konačan rezultat je trebalo da bude mašina idealna i za stazu i van nje.

XTR Pepo PANTAH

Originalni Ducati Monster 821 je prošao dosta promena, kako u formi tako i u funkciji. Dizajn je urađen s dosta stila, a u suštini imao savremen motocikl koji je trebalo učiniti da izgleda kao da je iz prošlosti.

Ovaj spoj modernih komponenti i retro dizajna je sada izuzetno popularan, a lako je videti zašto je to tako. Ovim pristupom su gotovo dve vremenski različite generacije motocikala spojene u jedno i to fantastično izgleda.

Posebno se ističe plava žuta boja, a stvarno je teško odoleti „repu“ minimalističkog izgleda. Pomenućemo SPARK izduv, Andreani viljušku, Ohlins zadnji amortizer, Discacciati kočnice, ako i Ducabike hidraulično kvačilo.

Sve u svemu, XTR Pepo je uradio odliča posao, a mada se Ducati polako oprašta sa Monster 821, Španci su i te kako pokazali šta se sve s njim može uraditi. A mi se nadamo da će i dalje nastaviti da stvaraju ovakva dela.

Izvor: Moto-berza.comčitanja : 335Komentari