home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Ducati Superleggera V4

Još nekih 7 sati nas deli od zvanične premijere novog Ducati Superleggera V4 modela, a fotografije ovog superbajka su već našle put do društvenih mreža.

Pretpostavljamo da su za to zaslužni budući kupci, koji su motocikl već videli uživo, a uz to su imali pristup posebnom sajtu namenjenom novom modelu, na kojem se osim slika i video snimaka mogu naći i video snimci italijanskog dvotočkaša.

Ducati Superleggera V4

I mada je Ducati prilično ćutljiv kada su detalji Superleggera V4 motocikla u pitanju, već sad znamo dosta toga o njemu.

Znamo da će ga pokretati Desmosedici Stradale R agregat, isti onaj koji se nalazi na Panigale V4 R, zapremine 998 kubika i sa 234 KS na raspolaganju. Takođe znamo da će imati „suvu“ težinu od 152 kg, odnosno da će imati najbolji odnos snage i težine ikada viđen na jednom proizvodnom superbajku.

Slike koje ovde vidimo potvrđuju da će Ducati Superleggera V4 imati još više zakrilaca, zasnovanih na onome što nudi Desmosedici GP16, koji je na početku ovog projekta bio pravi reper mogućnosti aerodinamičkih dodataka.

Tu su Brembo Stylema čeljusti, Ohlins ogibljenje i karbonske felne, koje kompletiraju paket sa karbonskim ramom, karbonskom zadnjom viljuškom i karoserijom od istog materijala.

Očekuje se da bude proizvedeno svega 500 primeraka, a prema dostupnim informacijama, svi modeli su već rasprodati.

Izvor: Moto-berza.comčitanja : 473Komentari