home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
MV Agusta Dragster 800 RR

MV Agusta je predstavila ograničenu seriju svog Dragster 800 RR modela, posvećenu TheArsenale onlajn maloprodajnom brendu, koji kupcima nudi sve od mlaznih aviona do motocikala, raznih dodataka i luksuzne opreme.

Dizajneri italijanske kompanije su se fokusirali na određene delove motocikla, trudeći se da grafiku vizuelno uklope sa identitetom popularnog brenda.

Crni i narandžasti detalji ističu vatreni karakter Dragster 800 RR motocikla i savršeno su u vezi sa filozofijom izuzetnosti popularnog brenda.

MV Agusta Dragster 800 RR

Što se tehničkih specifikacija 800 RR tiče, one su ostale nepromenjene na TheArsenale izdanju: trocilindarski redni agregat, zapremine 798 kubika i sa 140 KS na raspolaganju, uz maksimalnu brzinu od blizu 250 km/h. Tu je i MVICS Ride by Wire sistem, kontrola proklizavanja (sa 8 nivoa), kao i elektronski menjač uparen sa hidrauličnim kvačilom.

„Dragster 800 RR TheArsenale je čista umetnost na dva točka i drago nam je što je nastao u saradnji sa jednim ovako priznatim brendom“, izjavio je Ratmir Sardarov, direktor MV Aguste.

Izvor: Moto-berza.comčitanja : 291Komentari