home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Ducati Hypermotard 950 RVE

Ako ste već „bacili oko“ na novi Ducati Hypermotard 950, italijanski proizvođač ima još atraktivniju ponudu za vas.

Naime, Ducati je upravo najavio novu varijantu u obliku modela nazvanog Ducati Hypermotard 950 RVE. Ova verzija je privukla dosta pažnje kada je konceptni model prikazan tokom prošlogodišnjeg izdanja prestižnog Concorso d’Eleganza Villa d’Este događaja.

Ducati Hypermotard 950 RVE

Hypermotard 950 RVE stiže sa novom „grafiti“ grafikom, dok je sam model zasnovan na varijanti osnovnih specifikacija, uz dodatak dvosmernog kvikšiftera u standardnom paketu, koji je u tom obliku inicijalno bio namenjen samo za SP varijantu.

Ducati Hypermotard 950 RVE

RVE, međutim, nema aluminijumske Marchesini felne, ali ni Ohlins ogibljenje. Bez obzira na to, RVE je sam po sebi već remek delo, s obzirom da su koristili novu metodu bojenja i obučili osoblje da posao obavi na najvišem stepenu kvaliteta.

I dalje ga pokreće „v-tvin“ Testastretta agregat, zapremine 937 kubika koji proizvodi 114 KS i 96 Nm obrtnog momenta. Takođe je opremljen vrhunskom Ducati elektronikom poput modova vožnje, modova napajanja, a tu su i Bosch ABS EVO, Ducati kontrola proklizavanja i drugi.

Za Ducati Hypermotard 950 RVE će u Italiji biti potrebno izdvojiti 13.500 evra, što je svega 750 evra više u poređenju sa osnovnim modelom.

Izvor: Moto-berza.com

Foto: Ducatičitanja : 237Komentari