home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Langen Motorcycles

Zvuk, osećaj u vožnji, miris... dvotaktni modeli imaju posebno mestu u srcima brojnih ljubitelja motocikala.

Međutim, danas su postali relikt prošlosti, usled emisionih regulativa koje su ih sklonile s drumova davno pre današnjih strogih pravila.

Svejedno, često se može čuti da se dvotaktna tehnologija može prilagoditi modernom dobu, a kako bi to moglo da izgleda u stvarnosti, možemo videti na motociklu koji vam predstavljamo u nastavku.

Upoznajte pametni „kafe rejser“, kreaciju britanske kompanije Langen Motorcycles. Ovaj dvotaktni model, s agregatom zapremine 250 kubika, izuzetno je male težine od 113 kg. Pomenuti agregat je poznata jedinica sa italijanskog Vins Duecinquanta motocikla.

Langen Motorcycles

Ova pouzdana i proverena jedinica je sada našla svoj novi dom na Langenovoj mašini od 250 kubika, kreaciji koja se može pohvaliti panelima od ugljeničnih vlakana, obmotanim oko aluminijumskog rama.

Što se dizajna tiče, on je delom sportski, delom „kafe rejser“, ali svakako je atraktivniji od italijanskog Vinsa. Uz to, Langen donosi izuzetno privlačne elemente, kakvi su ukrasni detalji od 24-karatnog zlata i pregršt ugljeničnih vlakana-

Što se cene tiče, ona iznosi oko 33.500 evra, dok za taj novac dobijate zaista unikatnu mašinu.

Izvor: Moto-berza.comčitanja : 324Komentari