home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Honda CB-F

Uvreženo je mišljenje da su neki od naboljih Hondinih „nejked“ modela došli iz CB-F porodice, uključujući CB900F iz osamdesetih godina prošlog veka.

Ranije ove godine, japanski proizvođač je predstavio CB-F koncept, koji vidite na slikama, u mnogome zasnovan na postojećem proizvodnom motociklu, CB1000R.

Radi se o moćnoj platformi, čiji četvorocilindarski agregat od 998 kubika donosi preko 140 KS, u paru sa modernom šasijom – uključujući obrnute viljuške, amortizer i radijalno postavljene prednje kočione čeljusti.

Honda CB-F

Recept uopšte nije loš. Mašina retro stila, zasnovana na postojećoj platformi može značajno da ubrza proces evolucije od obične studije do serijske proizvodnje.

Drugi moderni elementi koje donosi CB-F koncept uključuju LED far i zadnja svetla, kao i TFT instrument tablu. Iz Honde ne žele da otkrivaju kada će (i da li će, uopšte) ovaj koncept stići do proizvodnih traka.

Ako je verovati poznavaocima prilika na tržištu, mogli bi već ga da vidimo do kraja godine, kao model za proizvodnu 2021.

Izvor: Moto-berza.comčitanja : 246Komentari