home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
BMW G linija

Novi BMW G 310 R i BMW G 310 GS bi trebalo da ugledaju svetlost dana u narednim sedmicama, a do tada imamo pomalo mutne slike dva nova modela, objavljenje na sajtu indijske filijale čuvene kompanije.

BMW G linija

G 310 R, je lansiran 2018. godine, kao prvi model bavarske kompanije s agregatom zapremine manje od 500 kubika, s ciljem da Nemcima ojača prisustvo na ključnim azijskim tržištima.

Upravo zbog toga, G 310 modeli se proizvode u Indiji, što je razlog zašto su se fotografije pojavile baš na sajtu namenjenom tamošnjem tržištu.

G 310 linija ulazi u drugu generaciju, a koliko može da se vidi s fotografija, promene u odnosu na aktuelni model su relativno male. Većina je fokusisana na prednji deo, gde ova modela – i nejked R i više avanturistički orijentisani GS – imaju sportskiji profil. Tu će biti i LED farovi, slični onima na F 900 R, što su potvrdile i ranije špijunske fotografije.

Očekuju se i određene izmene kako bi motocikli ispunili nove emisione standarde, BS6 u Indiji, tj. Euro5 u Evropi.

GS model, rival KTM 390 Adventure modelu, bar na prvi pogled se gotovo uopšte nije promenio u odnosu na još uvek aktuelnu verziju. Tako će i dalje izgledati kao svojevrsna minijaturna varijanta popularnog R 1250 GS.

Što se snage tiče, očekuje se da će G 310 zadržati iste brojke. Agregat zapremine 313 kubika u ovom trenutku proizvodi 34 KS na 9.500 o/min i 28,6 Nm maksimalnog obrtnog momenta.

Izvor: Moto-berza.comčitanja : 243Komentari