home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Kawasaki lansirao novi Versys 1000 S za evropsko tržište

Kawasaki je lansirao novi Versys 1000 S model za evropsko tržište, predstavljen kao model srednje klase koji je pozicioniran između standardne i SE varijante.

Što se novog S tiče, budući vlasnici mogu očekivati iste karakterstike koje su se već pokazale dobrim na SE, uz manje razlike.

Najveća razlika je Showa elektronski podesivo ogibljenje, ista jedinica kao i na SE. Međutim, za razliku od SE, Versys 1000 S donosi i Showa Skyhook tehnologiju, koja nudi veću udobnost i bolju dinamiku u vožnji.

Kawasaki lansirao novi Versys 1000 S za evropsko tržište

Tu je i nova multifunkcionalna TFT instrument tabla, elektronski tempomat i inercijalna merna jedinica (IMU), kao i mogućnost povezivanja sa pametnim telefonom. Još jedna bitna stvar po kojoj se S varijanta razlikuje je dodatak manuelno podesivog ogibljenja i napred i pozadi.

Kada je reč o vatrenoj moći novog motocikla, S pokreće redni četvorocilindarki agregat, zapremine 1.043 kubika, koji donosi 120 KS na 9.000 o/min i 102 Nm maksimalnog obrtnog momenta, dostupnog na 7.500 o/min. Sva ta snaga se na zadnji točak šalje preko šestostepenog manuelnog prenosa, uz dvosmerni kvikšifter.

Od ostalih karakteristika izdvajamo:

- LED svetla

- grejači ručica

- sedište izuzetne udobnosti

- DC utičnica

- Kawasaki kvikšifter sistem (KQS)

- boja izuzetne izdržljivosti

- 4 paketa opreme: Standard, Tourer, Tourer Plus i Grand Tourer

Novi Kawasaki Versys 1000 S košta 14.227 evra, što 1.900 evra manje od aktuelnog SE modela.

Izvor: Moto-berza.comčitanja : 237Komentari