home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Honda MSX1245 Grom

Evropska filijala Honde je lansirala novi MSX125 Grom motocikl, koji u izdanju za 2021. dolazi sa dosta poboljšanja, uključujući i novi agregat.

Pre svega je primetna promena imena. Dosad se na Starom kontinentu zvao Grom, a u Aziji MSX125, već je ta dva naziva spojio u jedno.

Pokreće ga jednocilindarski PGM-Fi agregat zapremine 125 kubika, koji proizvodi 9,6 KS na 7.250 o/min i 10,5 maksimalnog obrtnog momenta, dostupnog na 5.500 obrtaja. To su otprilike iste brojke kao i kod prethodne generacije, s tim što novi model sada ima petostepeni manuelni prenos.

Honda MSX1245 Grom

Maksimalna brzina je nešto veća i iznosi 94 km/h, što je više nego dovoljno. Tu je nova LCD instrument tabla, na kojoj se nalazi obrtomer i indikator stepena prenosa.

Honda MSX1245 Grom

Prednji LED far i redizajnirani bočni paneli su se pobrinuli za sveži izgled novog MSX125 Grom modela. Karoserija je urađena tako da omogućuje brže i jednostavnije sređivanje po meri.

ABS sistem je povezan sa spoljašnjom inercijalnom mernom jedinicom (IMU), što za posledicu ima povećan stepen bezbednosti. Od ostalih karakteristika ćemo izdvojiti 31-milimetarsku prednju viljušku, 12-inčne aluminijumske felne, duple disk kočnice i rezervoar zapremine 6 litara.

Dostupne boje za novi model su Force Silver Metallic srebrna, Mat Gunpowder Black Metallic crna, and Gayety Red crvena. Još uvek nema informacija o ceni.

Izvor: Moto-berza.comčitanja : 369Komentari