home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
CFMOTO 300GT-E

CFMOTO je predstavio svoj prvi električni motocikl, čime je postavio temelje za lansiranje svog podbrenda na struju.

Novi model, 300GT-E policijski motocikl predstavlja prvi korak koji renomirani proizvođač pravi kada je reč o održivim tehnologijama i segmentu vozila na obnovljive izvore energije.

Specijalno napravljen da zadovolji potrebe policijskih službi širom Kine, 300GT-E donosi pregršt tehnologija poslednje generacije, uključujući i efikasni električni pogonski sklop, mogućnost „pametnog“ povezivanja i visok stepen bezbednosti vozača.

CFMOTO 300GT-E

„Srce“ 300GT-E je efikasni vodom hlađeni pogonski sklop, koji je zajedno sa litijumskom baterijom postavljen na središnjem delu, radi niskog centra mase i što boljih upravljačkih karakteristika.

300GT-E se može pohvaliti maksimalnom snagom od 18 kW i maksimalnom brzinom od 120 km/h, dok pomenuta baterija ima autonomiju od 150 km/h i ima mogućnost brzog punjenja.

Mogućnost „pametnog“ povezivanja dozvoljava instalaciju policijskog komunikacionog sistema i međupovezivanja sa policijskom bazom podataka. Tu je i ugrađena satelitska navigacija, preko 7-inčne TFT instrument table, kao i paljenje bez ključa.

Od opreme, 300GT-R donosi tri moda vožnje, Bosch ABS, obrnutu viljušku, monošok amortizer, vetrobransko staklo podesivo po visini, 17-inčne aluminijumske felne i LED osvetljenje.

CFMOTO je nedavno lansirao još jedan policijski motockl, 1250J, koji je doneo V-tvin agregat zapremine 1.279 kubika, rezultat zajedničkog rada sa KTM-om, 140 KS i 120 Nm maksimalnog obrtnog momenta. To je ujedno najsnažniji kineski agregat ikada napravljen!

Izvor: Moto-berza.comčitanja : 229Komentari