home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
MV Agusta kreirala sat za svoj 75. rođendan

Nije retkost da se proizvođači luksuznih automobila i motora povezuju sa vrhunskim proizvođačima satova kako bi došli do pravih remek dela.

MV Agusta brend slavi 75. godišnjicu i udružio se sa švajcarskim proizvođačem satova RO-NI, da bi osmislio satove  ograničene serije povodom rođendana. Ograničeni sat napravljen za ovu posebnu priliku zove se RO-NI RMV i inspirisan je dizajnerskim jezikom, preciznim inženjeringom i upotrebom naprednih materijala kompanije MV Agusta.

MV Agusta kreirala sat za svoj 75. rođendan

„Ova izvanredna saradnja sa RO-NI je važan korak u izvršenju naše strategije za razvijanje izvanrednih partnerstava“, rekao je izvršni direktor MV Agusta Motor, Timur Sardarov. „Cilj je ponuditi proizvode marke MV Agusta visokog kvaliteta i međunarodnog prestiža. RMV možda nije za sve, jer možda predstavlja vrhunski luksuz u pogledu satova, ali savršeno tumači naš duh izvrsnosti i savršenstva izražen kroz izradu, lepotu i nenadmašne performanse. Nekoliko srećnika, posedovaće deo naše istorije i naše duše. Zauvek."

Ograničen na samo 75 primera, RO-NI RMV izrađen je od materijala za koje očekujete da će te ih videti na motociklu MV Agusta, poput titanijuma, ugljeničnih vlakana, legure aluminijuma 7075, kože i alkantare.

Kućište je dimenzija 44,5 x 44,0 mm, u kojem se nalazi skeletni RS-1 titan pokret sa 27 dragulja i 144 komponente. Ograničeni sat je uparen sa plavim alkantara kaišem koji odgovara boji kućišta. Svaki časovnik ručno sastavlja jedan tehničar. Cena jednog RO-NI RMV sata je 56.000 evra, a svaka od 75 jedinica proizvodiće se po narudžbi.

Izvor: Autoexclusive.rsčitanja : 260Komentari