home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Voxan i Maks Bjađ

Kada je u pitanju Voxan, želja za postavljanjem novih rekorda nikada ne prestaje. Prošle godine, tim kompanije je zahvaljujući Maksu Bjađiju postavio čak jedanaest novih rekorda na aerodromu Šateru u Francuskoj.

Postaviti toliko svetskih rekorda u jednom danu je zaista impresivno dostignuće, pogotovo imajući u vidu da su pripreme odrađene usred pandemije virusa korona.

Međutim, novi igrač je u gradu. U pitanju je White Motorcycle Concepts, koji je nedavno saopštio da planira postavljanje novog električnog brzinskog rekorda uz pomoć svog WMC 250EV modela. Ako sve bude išlo po resporedu, to bi trebalo da se dogodi tokom naredne godine.

Voxan je sa zadovoljstvom prihvatio izazov i trenutno radi na optimizovanju svog Voxman Wattman motocikla, kako bi Maks Bjađi mogao ponovo da postavi svetski rekord.

"Oduševljeni smo što ćemo manje od godinu dana nakon našeg uspeha moći opet da probamo da pokušamo novi rekord. Drago nam je što imamo posvećen tim koji je Voxan Wattman učinio najbržim električnih motociklom na svetu", izjavio je Gildo Pastor, potpredsednik kompanije.

"11 novih rekorda je zaista odličan rezultat, ali mi želimo više. I zato ćemo još vrednije raditi", poručio je on.

Izvor: Moto-berza.comčitanja : 278Komentari