home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Kawasaki EICMA

Kawasaki je potvrdio učešće na ovogodišnjem EICMA sajmu, obećavajući impresivnu liniju novih modela, ali i ekskluzivne najave budućih planova.

Ti planovi uključuju ambiciozna predviđanja rasta za nedavno osnovanu kompaniju Kawasaki Motors, čiji fokus će biti isključivo na dvotočkašima. Među glavnim ciljevima jeste težna ka karbonskoj neutralnosti, pa će napori usmereni ka tom cilju predstavljati najveći izazov u budućem periodu.

Kawasaki će na EICMA-i pojasniti svoje izuzetno optimistične planove za budućnost. Nakon što je usvojen novi logotip kompanije, naredni cil je da se do 2025. predstavi deset električnih ili hibridnih motocikala.

Što se modela za 2022. godinu tiče, na štandu japanske kompanije će se naći sve mašine. Među već najavljenim motociklima za 2022. će se naći i najnoviji retro sportski model, Z650RS, dostupan u tri kombinacije boja. Tu će se naći novi Z900SE i Z900RS SE „Yellow Ball“, kao i uvek popularni Z900, koji će prikazati novu boju.

„Kawasaki je strpljivo čekao da predstavi nove modele na EICMA salonu. Čekanju je sada došao kraj i želimo da nagradimo njihovo strpljenje inovativnim modelima, vodećim u svojim kategorijama“, naglasili su u kompanji Kawasaki Motors.

„Naši srednjoročni planovi su detaljno izloženi. EICMA predstavlja idealnu sredinu za otkrivanje novih modela i igra važnu ulogu u povratku u neka normalnija vremena.“

Izvor: Moto-berza.comčitanja : 271Komentari