home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Yamaha XSR

Nema sumnje da je Yamahina XSR Sport Heritage linija popularna među ljubiteljima dvotočkaša širom sveta. Sada nas očekuje novine u ovoj liniji, jer kompanija iz Ivate razvija novu varijantu koja će nositi naziv GP.

Yamaha je 21. aprila podnela zahtev za zaštitu imena XSR GP u Evropi, a sve informacije ukazuju na to da nas lansiranje novog modela očekuje u drugoj polovini godine.

Iako zahtev za zaštitu intelektualne svojine nije otkrio mnogo toga, Yamahine nedavne specijalne serije u čast šezdesete godišnjice gran pri trka nude određen uvid to kako bi XSR GP mogao da izgleda.

Yamaha XSR

Uz to, velika je verovatnoća da vidimo posebnu kombinaciju boja, koja će možda biti u skladu s dosadašnjim specijalima posvećenim malopre pomenutom jubileju. To znači bela boja, felne u zlatnoj boji, uz Yamahinu prepoznatljivu Speed Block retro grafiku, ili u žutoj ili u crvenoj.

Kao što smo već rekli, debi Yamahe XSR GP očekujemo kasnije u toku godine, a mesto premijere bi mogao da bude jedan do dva poznata sajma koja nas čekaju u 2022 – Intermot u Kelnu ili EICMA u Milanu.

Izvor: Moto-berza.com

Foto: Yamahačitanja : 255Komentari