home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Puig Diablo

Španska kompanija Puig nedavno je predstavila po meri izrađenu kreaciju, koja se može pohvaliti ekstremnim i futurističkim izgledom.

Nazvan Puig Diablo, ova kreacija je rezultat projekta proizvođača Barselone, čiji glavni junak, Yamaha MT-09 hipernejked, je pretvoren u nešto zaista neverovatno.

Puig Diablo dolazi s redizjaniranom karoserijom, obučen u crveno i sa elementima koje smo tokom poslednjih nekoliko godina videli na MotoGP motociklima.

Puig Diablo

Kako navodi Puig, ova kreacija predstavlja „studiju neograničene kreativnosti“, a slike i video u nastavku govore samiza sebe. Kompanija navodi da je modifikovan položaj u vožnji, nakon odrađene ergonomske analize radi poboljšanja aerodinamike i bezbednosti vozača.

Aerodinamički paket na Puig Diablu takođe donosi „inovativna mobilna zakrilca“, za koje u kompaniji tvrde da stvara „nejked motocikl iz snova, poboljšanih performansi i osećaja u vožnji“.

Puig Diablo

Prema rečima Mikela Valribere, glavnog dizajnera Puig Diablo motocikla, projekat je nastao kao rezultat rasprave kako bi izgleda moto dodaci u budućnosti.

„Ovako ih mi u kompaniji Puig zamišljamo. Verujemo da će naglasak biti na aktivnoj aerodinamici, zaštiti, funkcionalnosti, estetici i dizajnerskim principima“, dodao je Valribera.

Izvor: Moto-berza.comčitanja : 283Komentari