home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Ducati Streetfighter V2

Ducati je saopštio da će Streetfighter V2 model od sada biti dostupan u novoj boji - mat metalik zelenoj.

U većini slučajeva, mat i metalik su međusobno ekskluzivne, ali dizajneri Centro Stile studija su imali nešto drugo u planu.

Ducati Streetfighter V2

Zvanično, naziv ove boje je "Storm Green", što je pomalo čudno ime jer su olujni oblaci uglavnom sive ili crne boje. Ali verovaćemo Ducatiju na reč, pogotovo jer ova mašina izgleda prilično dobro u novoj kombinaciji. Nije upečatljiva poput crvene, ali se odlično slaže s agresivnim linijama motocikla.

A Streetfighter je model koji je podjednako lep i bez. Performanse su mu negde između Panigalea i DesertX, ili između Monstera i Multistrade. Njegov litarski dvocilindarski agregat donosi 153 KS, a kada uzmemo u obzir i vizuelni utisak koji ostavlja, jasno je o kakvoj se kreaciji radi.

Estetika Streetfighter motocikla ne odgovara svakome, ali ima izuzetno veliki broj fanova. Zaobljene linije, kao i ravne površine s malo detalja jednostavno ne bi išli uz duh ove kreacije. Dizajneri italijanske kompanije su odradili odličan posao prilikom stvaranja samog modela, a sada su taj uspeh ponovili, jer nova tamno zelena boja dodatno naglašava celokupan izgled.

Izvor: Moto-berza.com

Foto: Ducatičitanja : 338Komentari