home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Vespa 946 10° Anniversario,

Vespa proslavlja početak nove lunarne godine prigodnom specijalnom serijom

22. januara počinje godina zeca, simbola i predznaka mira, blagostanja i poštovanja prošlosti.

Vespa 946 10° Anniversario, posvećena godini zeca, biće izdata u ograničenoj i numerisanoj seriji od 1.000 primeraka. Ovo će biti samo prva faza važnog projekta koji će trajati narednih 12 godina i u kojem će svake godine biti uvedeno novo izdanje, inspirisano životinjom lunarnog horoskopa za tu godinu.

Vespa 946 10° Anniversario,

Od svog debija 2013. godine, Vespa 946 se etablirala kao arhetip Vespe sutrašnjice, koja se drži vrednosti koje su učinile Vespu globalnom ikonom, ubrizgavajući joj savremeni duh i stav okrenut budućnosti. To je remek-delo italijanske proizvodnje, koje je sada postalo pravi kolekcionarski predmet, a stvara se u namenskoj proizvodnoj liniji koja više liči na atelje visoke mode nego na bilo šta drugo.

Vespa 946 10° Anniversario,

Ova specijalna verzija je izdata u preradi klasične Vespa u zelenoj boji, da simbolizuje ljubav prema zabavi, bezbrižnosti i prirodi tipične za one rođene pod ovim znakom. Na karoseriji je stilizovana silueta zeca, kao simbola nove lunarne godine.

Svi detalji Vespe 946 10° Anniversario izrađeni su u prefinjenoj brušenoj završnoj obradi sa toplim odsjajima, dok je duplo tapacirano sedište u crnoj boji sa brušenim šavovima i šiveno je ručno iglom i koncem.

Više detalja će od 22. januara biti dostupno na zvaničnom sajtu Vespe.

Izvor: Moto-berza.comčitanja : 515Komentari