home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA ISTORIJA
Kawasaki Ninja

Kawasaki je najavio lansiranje specijalnog izdanje Ninja motocikala, posvećeno 40. godišnjici popularne linije. Ono što kupci mogu očekivati jesu retro kombinacije boja i druge ekskluzivne karakteristike.

40. godišnjica Kawasaki Ninja asortimana se proslavlja ne samo specijalnom kombinacijom boja na ZX-10R, već i na nekim drugim motociklima iz ove linije.

Ovo uključuje Kavasaki ZX-4RR i Kavasaki ZX-6R, pri čemu je prvi ranije ove godine najavljen samo u svojoj standardnoj verziji.

Kawasaki Ninja

Svaki od motocikala će biti prvi put prikazan na EICMA sajmu u Milanu, gde će se pojaviti u svojim zelenim, belim i plavim kombinacijama bojama inspirisanim devedesetim godinama prošlog veka. To je veoma popularna kombinacija boja, koja je vraćena u jednokratnim trkačkim izdanjima poslednjih godina, prvo od strane fabričkog Kawasaki tima u WSBK šampionatu (Argentina 2022.), a potom i od strane zvaničnog tima u BSB klasi. U njoj se ova kombinacija nosi poslednje dve godine.

Svakako, ova kombinacija boja donosi dašak nostalgije, uz oznaku 40. godišnjice na rezervoaru za gorivo. Postoje neke razlike u boji između modela, ali samo da bi se uskladile sa postojećim bojama karoserija.

Izvor: Moto-berza.com

Foto: Kawasakičitanja : 240Komentari