home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Peugeot 207 Brasil

22 Maj 2008 - 00:53 Noviteti Link

Iako je njegov naslednik na tržištu prisutan već nekoliko godina, Peugeot 206 (predstavljen još 1998. godine) očigledno još nije ni blizu kraja svoje uspešne karijere.

Naime, jedan od najpopularnijih modela ove francuske fabrike, tačnije varijanta namenjena prodaji u Južnoj Americi, upravo je prošla kroz popriličan kozmetički tretman. Tačnije, 206-ica je iskorišćena kao baza za nastanak novog modela, koji će se u Brazilu prodavati kao Peugeot 207 Brasil! Drugim rečima, nekakav dizajnerski hibrid sa prednjim delom evropskog Peugeota 207 i bokova i zadnjeg kraja sa 206-ice (mada sa novom grafikom svetala i drugačije oblikovanim branikom). Zato nije ni čudo da su ga specijalizovani automobilski novinari u Brazilu već prozvali : "206 i po". Pritom je zanimljivo i to da se novi 207 Brasil još označava i kao prvi Peugeot u potpunosti razvijen u toj zemlji Južne Amerike.

Inače, osim u hatchback verzijama sa troja i petora vrata, 207 Brasil će se kupcima u Južnoj Americi nuditi i u verzijama 207 Brasil SW (karavan – treća slika) i 207 Brasil Passion (klasična limuzina sa četiri vrata).čitanja : 966Komentari