home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Jedna od nekoliko premijera američkog Chryslera LLC na predstojećem Salonu automobila u Parizu je i ovaj Jeep Compass Overland (koga fabrika zvanično deklariše kao prototip), a poenta svega je u njegovom nešto modifikovanom izgledu, unapređenoj unutrašnjosti i bogatijoj opremi.

To u praksi znači klasičnu Jeep tamno zelenu boju, saćasti prednji gril (uključujući i deo u prednjem braniku), srebrne bočne zaštitne lajsne, aluminijumske Rally točkove od 18 inča, kao i redizajnirani enterijer sa kožnim sedištima (sa utisnutim Overland logom) i pragovima sa imenom automobila.  

 

Mada je Compass Overland za sada zvanično samo prototip, ne treba sumnjati da se sprema i njegova serijska proizvodnja, a u tom slučaju bi za pogon bili zaduženi poznati 2,4 litarski benzinac sa 125kW/168KS i 2,0L turbodizelaš od 103kW/140KS.

Jeep Patriot Back Country Concept je, slično gore pomenutom Compassu Overland, dobio pre svega na individualnosti, što je zasluga modifikacija obavljenih od strane Chyrslerove divizije MOPAR.

Tako je spoljašnjost u jedinstvenoj Optic Green boji, a dodati su i krovni prtljažnik sa off-road svetlima, petokraki alu točkovi od 18 inča, crni B stubovi, kvake u boji karoserije, hromirana lajsna u zadnjem braniku i posebne Back Country oznake. U doteranoj kabini se izdvajaju pre svega hromirani detalji (na vratima, ručici menjača, otvorima za ventilaciju), pragovi sa njegovim imenom i sedišta sa novim materijalima sa delovima u boji spoljašnjosti vozila.

I na kraju Chrysler Grand Voyager 25th Anniversary, odnosno specijalna edicija ovog monovolumena u čast njegove 25 – godišnjice.

Start njegove prodaje je najavljen za početak naredne godine, a odlikuje se, između ostalog, novim aluminijumskim točkovima od 17 inča, krovnim nosačima, hromiranim detaljima, kožnim sedištima, modifikovanim ogibljenjem i sistemom upravljanja, common-rail turbodizel motorom sa manjom potrošnjom i emisijom CO2  i naravno posebnim "25th Anniversary Edition" oznakama.čitanja : 1873Komentari

Chrysler Grand Voyager je ruzniji od predhodnog.
Svaka cast...

Autor Eki 27 Sep 2008, 14:50