home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Saradnja između Ducatija i Mercedesa je konačno dobila prvi opipljivi trag. Nakon niza reklamnih spotova u kojima su se zajedno pojavljivala vozila ovih brendova Ducati je sada izbacio posebno izdanje Diavela koji potpisuje AMG.

Ducati Diavel AMG Special Edition svoju će premijeru imati na Frankfurtskom salonu automobila gde će biti izložen uz AMG-ove primerke Mercedesovih noviteta. Svi oni koji žele da poseduju jedan primerak ove posebne serije mogu ga naručiti već nakon prvog dana salona, a njegov dolazak na svoju kućnu adresu mogu očekivati početkom sledeće godine.

Posebna serija ovog dvotočkaša se bazira na Diavelu Carbon koji je doteran prepoznatljivim AMG-ovim elementima poput petokrakih AMG točkova, maski izrađenih od aluminijuma i karbona, novog sportskog izduva sa AMG-ovim potpisom i sedištem presvučenim Alcantarom. Uz to svaki motocikl će nositi potpis AMG-ovog stručnjaka koji je na njemu radio, kao i pločicu sa rednim brojem posebne serije smeštenu na rezervoaru goriva.

Uz to, posebna serija Diavela biće prepoznatljiva i po posebnoj kombinaciji boja i grafike. Uz ovu posebnu seriju, Ducati će svojim kupcima ponuditi i jaknu i kacigu vezanu uz Diavel AMG Special Edition.

Izvor : Automotoportal.hrčitanja : 1428Komentari

Špekuliše se da bi AMG mogao da kupi Ducati...
Videćemo. Saradnja postaje sve tesnija,možda upravo nagoveštava tako nešto.
Kako li će tek uraditi 1198. :)

Autor PITBULL™ 07 Sep 2011, 01:45

auuu brate...extra su ga odradili...jeste da od motora preferiram Suzuki, ali ovo je perverzija

Autor DaMir 07 Sep 2011, 10:29

Sad kad u Ducati ubace 5.5 V8...

Autor hh 07 Sep 2011, 18:57