home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Pored specijalnih verzija Mustanga, Ford of Europe je kupcima na Starom kontinentu ponudio i posebna izdanja modela Transit Custom i Turneo Custom.

Tačnije, Transit Custom Black Edition će se nuditi od proleća sledeće godine, i to u sledećim bojama: Deep Impact Blue, Race Red, Frozen White sa Jet Black detaljima i Absolute Black sa kontrastom u Race Red detaljima.

Serija je ograničena na tačno 1.000 primeraka, a kao baza je poslužio Van model sa kratkim međuosovinskim rastojanjem i standardnim krovom.

Za pogon će se brinuti 2,0 litarski EcoBlue četvorocilindrični turbo-dizelaš sa 170KS, u kombinciji sa šestostepenim manuelnim menjačem.

Sledi Transit Custom Sport, u novim bojama i sa kontrastnim duplim trkačkim trakama na eksterijeru, kao i alu točkovima od 17 inča (u srebrnoj ili dvobojnoj kombinaciji) ili sa opcionim 18-inčnim točkovima.

Tu su takođe i standardni Ford SYNC paket, zadnja kamera i sedišta delimično u koži.

I ovaj model dolazi sa pomenutim 2,0 litarskim dizelašem i šestostepenim menjačem (opciono i sa šestostepenim automatikom), ali i sa modifikovanim oslanjanjem i unapređenim upravljanjem.

Na kraju, tu je i Ford Turneo Custom Sport, baziran na verziji Tourneo Custom Titanium (sa kratkim ili dužim međuosovinskim rastojanjem), pri čemu ga karakterišu već pomenuti dizel motor, šestostepeni automatik, kontrastne trkačke trake na prednjem delu, alu točkovi od 17 inča...

Ivan Mitić – Autoblog.rsčitanja : 757Komentari