home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

2018 Nissan Murano

20 Nov 2017 - 00:08 Noviteti Link

Nova generacija modela Nissan Murano će dobiti više opcija u standardnom paketu, ali će i njegova cena proporcialno tome postati veća.

Nissan je objavio detaljne informacije o svom SUV modelu Murano. Nova generacija ovog terenca je pretrpela manje modifikacije i dobila dodatne opcije i novu tehnologiju. Početna cena kreće od 26.000 evra, što je za 690 evra skuplje u odnosu na model za 2017. godinu.

Naime, kao standarne opcije sada se u njemu nalaze sistem za automatsko kočenje u hitnim slučajevima i sistem za upozorenje na direktni sudar, koje su ranije bile dostupne samo na verzijama ovog modela sa skupljim paketom opreme, ili kao opcija za koju su se kupci mogli odlučiti. Sistem za nadgledanje mrtvih uglova i saobraćaja koji se nalazi iza automobila, kao i inteligentna kontrola krstarenja su sada standarni u SL i SV paketu opreme.

Što se enterijera tiče, komandna tabla sada ima novi dizajn, a infotejment sistem poseduje NissanConect softver sa navigacijom i ekranom na dodir veličine 8 inča. U prodaji će se naći četiri verzije ovog modela sa S, SV, SL i Platinum paketom opreme.

Što se agregata tiče, oni će ostati potpuno isti kao kod modela za prošlu godinu, odnosno, ispod haube će se naći V6 agregat zapremine 3,5 litara koji proizvodi 260 konjskih snaga, koji troši 13,5 litara na 100 kilometara u gradskim uslovima. Ovaj model je dostupan sa pogonom na prednjim ili na svim točkovima.

Izvor: Vrelegume.rs

Foto: Nissančitanja : 532Komentari

Tezak je jezik srpski. "Opcija" ili "opreme"? U "pordaji"? Interpunkcija...

Autor Fordovac 20 Nov 2017, 00:30

26.000 evra??? Rezervisite nam 10 komada

Autor Janko 20 Nov 2017, 00:31