home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Cadillac ATS-V i CTS-V Championship

Kako bi proslavili osvajanje titule najboljeg IMSA proizvođača, ovogodišnjeg tima i osvajača šampionata, kompanija Cadillac kreirala je dva Championship Edition modela performansi.

Cene automobila startuju sa 72.190 $, koliko je potrebno izdvojiti za Championship Edition ATS-V Sedan model, a za njegovu Coupe varijantu ova cifra iznosi 74.390, dok će daleko veći CTS-V svoje vlasnike olakšati za 105.730 dolara.

Cadillac ATS-V i CTS-V Championship

Pored svega toga, bilo da kupci izaberu 2018 ATS-V ili 2018 CTS-V verziju, oni ih mogu dobiti bilo u Black Raven ili Crystal Whit troslojnim bojama eksterijera, sa kojima zajedno dolaze Cadillac V-Performance grafike na haubi i zadnjem spojleru.

Cadillac ATS-V i CTS-V Championship

Ostali veoma zapaženi estetski dodaci predstavljaju Red Obsession poklopce bočnih retrovizora, DPi-V.R grafike na prozorima, crvena klešta Brembo kočnica i V-Series točkove, od 19 inča u CTS-V i 18 inča u ATS-V varijanti, zajedno sa džepovima ofarbanim u Midnight Silver nijansu.

Cadillac ATS-V i CTS-V Championship

Unutra, ova dva automobila poseduju Performance Data Recorder sa Cosworth Toolbox sistemom, šiber, zadnju kameru umesto retrovizora, Morello Red paket detalja, koji uključuje Jet Black Recaro inspirisana sedišta, crvene naslone za ruke na prednjim i zadnjim vratima i Morello akcentovane karbonske finiše visokog sjaja.

Cadillac ATS-V i CTS-V Championship

Ovi modeli opremljeni su paketom komponenti od ugljeničnih vlakana kompanije Cadillac, koji uključuju prednji spliter, ventilacione otvore na haubi, zadnji spojler i zadnji difuzor. CTS-V varijanta, međutim, dolazi sa Luxury paketom opreme i klimatskom kontrolom u tri zone, grejačima ugrađenim u zadnja sedišta, zaštitama od sunca na prozorima na zadnjem delu putničke kabine, manualnim opcijama za podešavanje istih i priključkom za napajanje od 110 volti.

Američki brend Cadillac kreiraće svega 200 Championship Edition automobila, od kojih će sve verzije stići u prodajne salone širom Severne Amerike ovog meseca.

Izvor: Autoexclusive.rsčitanja : 203Komentari