home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
audi a8

Audi je za kupce svog najreprezentativnijeg modela pripremio nekoliko opcionih karoserijskih detalja, a tu su i nova sportska sedišta. Oni koji i dalje očekuju više moraće da sačekaju verziju S8.

Nepun mesec od početka prodaje u Nemačkoj, Audi je za potencijalne kupce svog najvećeg i najluksuznijeg modela pripremio nekoliko opcionih karoserijskih elemenata uz koje stiže predznak "Sport", a u opciji su i nova izraženije profilisana prednja sedišta.

audi a8

S manjim modifikacijama na okviru maske hladnjaka stižu i novi detalji na prednjem braniku koji uključuju i saćaste usisne rešetke. Priča završava nešto širim rubovima pragova i minimalno redizajniranim zadnjim branikom u koji je integrisan zadnji difuzor.

audi a8

Unutrašnjost Audija A8 sa Sport paketom karakterišu nova sportska sedišta za čije podešavanje je zadužena struja. Uz utisnuto karakteristično slovo S u naslonima, kožom obložena sedišta su opremljena adaptivnim pneumatskim bočnim osloncima i moći će da se naruče u nekoliko boja s kojima ide i adekvatna boja šavova.

audi a8

Audi će prodaju "Osmice" sa sportskim predznakom početi krajem januara, a cena novih karoserijskih detalja iznosi 1.950 evra. Bez obzira na izbor međuosovinskog rastojanja i motora, za sportska sedišta treba da se izdvoji još 4.520 evra.

Prema poslednjim informacijama, Audi će S8 ponuditi u kombinaciji s neznatno slabijim izdanjem Porscheovog 4,0 litarskog biturbo V8 motora koji pokreće aktuelnu Panameru, a još snažniji S8 Plus pokretaće neznatno slabija hibridna kombinacija koja pokreće najsnažniju Panameru Turbo S E-Hybrid.

Izvor: Klix.ba

Foto: Audičitanja : 444Komentari