home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Chevrolet Camaro Shock & Steel

Chevrolet je početak 2020. godine obeležio sa nekoliko novih specijalnih verzija Camara.

Tako je za kanadsko tržište (ali se očekuje i u SAD-u) pripremljen Camaro Shock & Steel, dok je Japancima ponuđen Camaro Heritage Edition.

Chevrolet Camaro Shock & Steel

Camaro Shock & Steel je dostupan kao Coupe i Cabrio, a dolazi sa Shock i Satin Steel bojama eksterijera, opcionim kontrastnim trkačkim trakama, 20-inčnim alu točkovima, Brembo kočnicama, retrovizorima sa šemom ugljeničnih vlakana, spojlerom u boji vozila, žutim kočionim kleštima, crnim poklopcem rezervoara za gorivo, premium patosnicama, detaljima od ugljeničnih vlakana i Jet Black kožnim enterijerom.

Chevrolet Camaro Shock & Steel

Cena za Camaro Shock & Steel za sada nije saopštena.

Još jedna specijalna edicija je Camaro Heritage Edition koji je dostupan samo kupcima u Japanu.

Chevrolet Camaro Heritage Edition

U pitanju je automobil sa jedinstvenom kolor šemom i bogatom opremom, a biće napravljen u ograničenoj seriji od samo 100 primeraka (u Coupe i Cabrio verzijama).

U paketu su između ostalog ekskluzivna Rally Green metalik boja, bele trkačke trake na haubi, novi alu točkovi (u više različitih boja), kao i kožni enterijer.

Isporuke će startovati na leto, po cenama koje u Japanu počinju od 5.650.000 jena (oko 46.400 evra), koliko tamo košta LT RS Camaro Heritage Edition.

Ivan Mitić – Autoblog.rsčitanja : 543Komentari