home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Mercedes Marco Polo

Kompanija Mercedes-Benz je u Nemačkoj predstavila novi paket za svoj kompaktni kamper Marco Polo.

Mercedes Marco Polo

Novi paket čini kamper više sportskim, a nazvan je Premium Sport Package Exterior. Uključuje komponente eksterijera kao što su hromirani detalji branika i 18-inčni naplaci s pet krakova. Ne radi se o velikim dizajnerskim promenama, ali se sada na kočionim kleštima nalazi natpis Mercedes-Benz. Takođe, poboljšano je i "sportsko" oslanjanje. Paket će kupci moći da naruče uskoro.

Mercedes Marco Polo

Od proleća će Mercedes-Benz Advance COntrol (MBAC) sistem biti deo standardne opreme kampera Marco Polo. Ovaj sistem koristi 10,25-inčni centralni ekran osetljiv na dodir i aplikaciju za smartphone te omogućava putnicima da prate i kontrolišu funkcije kampera poput proveravanja količine sveže vode u rezervoaru, proveravanje stanja baterije, kontrolisanja pomoćnog grejača, električnog krova na izvlačenje, panoramskog krova, zvučnog sistema, prilagođavanja osvetljenja u unutrašnjosti, ambijentalnog osvetljenja i slično.

Mercedes Marco Polo

Budući vlasnici kampera Marco Polo će od proleća moći da koriste "Mercedes me" povezane usluge koje uključuju praćenje vozila, navigaciju sa live informacijama o saobraćaju i vremenskim uslovima, pristup internetu i još mnogo toga.

Mercedes Marco Polo

Cena novog paketa za sada nije poznata.

Izvor: Klix.ba / Motor1. com

Foto: Mercedes-Benzčitanja : 397Komentari