home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Hyundai i30 N

S paketom osveženja koja su u Hyundaiju pripremili za najsnažniji i30 stiže i ranije najavljeni novorazvijeni (opcioni) automatski menjač sa dva kvačila.

Hyundai je u februaru predstavio redizajnirano izdanje svog predstavnika u C segmentu, a na prvim zvaničnim fotografijama su pokazali sličan posao koji su sada uradili i na najsnažnijoj verziji koju "potpisuje“ njihovo N odeljenje.

 Hyundai i30 N

Promene na karoseriji sportskog modela i30 N uključuju drugačije dizajnirane branike, redizajnirana kućišta prednjih i zadnjih LED svetala i veći difuzor, a redizajnirana je i maska hladnjaka. "Tačku na i“ predstavljaju nove 19-inčne aluminijumske felne.

Hyundai i30 N

Fotografije unutrašnjosti nisu objavljene, a među najznačajnijim novostima je uvođenje u ponudu novorazvijenog 8-stepenog automatskog menjača sa dva kvačila iza čije kalibracije stoji N odeljenje.

Još uvek se ne zna da li su u Hyundaiju modifikovali stvari ispod prednjeg poklopca gde se krije dvolitarski četvorocilindarski turbobenzinski motor koji nudi 250, odnosno 275 KS (u Performance verziji), ali se očekuje da će i30 N u kombinaciji s automatskim menjačem do "stotke“ stizati brže od verzije s ručnim 6-stepenim menjačem.

Izvor: Klix.ba / Motor1.com

Foto: Hyundaičitanja : 297Komentari