home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Neon Nights

*Rolls-Royce najavljuje ograničene „Neon Nights“ verzije modela Dawn, Wraith i Cullinan Black Badge
*Živahna paleta boja inspirisana egzotičnim biljkama i životinjama
*Inovativna završna obrada sa neonskim efektom

"Neon Nights" je živahna trilogija Rolls-Royce Black Badge modela, čija inspiracija potiče iz prirode. Novorazvijena boja se primenjuje na varijante Black Badge kod modela Wraith, Dawn i Cullinan - tamnije i oštrije varijante iz porodice Rolls-Royce.

Uzimajući inspiraciju iz prirodnog sveta, uključujući australijsku zelenu žabu, havajski cvet drveća i egzotičnog leptira, ove ograničene nijanse pokazuju Black Badge verzije u smelijim bojama, privlačne svima koji se zaista usuđuju da budu drugačiji.

Neon Nights

Wraith Black Badge je u Lime Rock Green, skoro svetlećoj nijansi koja je inspirisana australijskom zelenom žabom, a unutrašnjost je prekrivena sivom kožom Scivaro, sa akcentima zelene limete u obliku šavova.

Neon Nights

Upečatljiva Eagle Rock Red boja je stvorena za Dawn Black Badge i imitira cveće ’Ohi‘a lehua, poreklom sa Havaja. Unutrašnjost je završena u koži Selbi Grey sa detaljima šavova Koi Red.

Neon Nights

Za Cullinan Black Badge je nadahnuće pronađeno u egzotičnom leptiru Rhetus. Ova vrsta se nalazi širom Centralne i Južne Amerike; a živost njegovih krila je verno uhvaćena u Cullinanovom finišu Mirabeau Blue. Unutrašnjost je u Artic White koži, dok Lime Rock Green detalji pružaju dramatičan kontrast.

Neon Nights

Samo još po tri primerka svake boje biće dostupna za naručivanje širom sveta.čitanja : 307Komentari