home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Mercedes-Maybach Haute Voiture

Neki će reći da Mercedes nema direktnog rivala luksuznim modelima Rolls-Royce Phantom i Bentley Flyingu Spur Mulliner, međutim, njegovo odeljenje Maybach nastavlja na putu ka cilju da postane istinski ultraluksuzni brend. Međutim, rešenje se nazire.

Mercedes-Maybach Haute Voiture

Novi koncept pod nazivom Mercedes-Maybach Haute Voiture najavljuje brojčano ograničeno specijalno izdanje limuzine za 2023. godinu. Biće to do sada najluksuznija verzija S Klase sa karoserijom u dva tona s tim da će gornji deo biti lakiran u tamnu nautičko plavu, a donji deo uključujući felne u ružičastu boju.

Mercedes-Maybach Haute Voiture

Naravno, prava magija se krije u raskošnoj unutrašnjosti ove ultimativne S Klase. Pomenuta kombinacija boja se nastavlja u unutrašnjosti, panele vrata odlkuje boucle tkanina u plavoj, bež i ružičasto-zlatnoj boji, a kombinacija je iskorišćena i za sedišta te njihove mekane jastučiće. Ružičasto zlatni detalji ostavljaju utisak da sedite u komadu nakita, onog koji dolazi u "paketu" s odgovarajućim torbama i odećom, a sve zahvaljujući boucle tkanini i Nappa koži.

Mercedes-Maybach Haute Voiture

Nappa koža je prisutna na gotovo svakoj površini, a Maybach je čak diskretno modifikovao MBUX tako da je infotainment sistem dobio ružičasto-zlatne detalje. Home dugme sadrži Mercedes-Maybach logotip. Patosnice su napravljene od imitacije belog krzna.

Mercedes-Maybach Haute Voiture

Koji motor će budući produkcijski model koristiti, za sada nije poznato, ali fantastični V12 motor rezervisan za model S680 se čini logičnim izborom.

Mercedes-Maybach Haute Voiture

Cena za sada nije poznata.

Izvor: Klix.ba / Motor1.comčitanja : 464Komentari