home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
BMW Serije 1 i Serije2 Gran Coupe Edition ColorVision

Tema "50 godina M" se nastavlja. I kompaktna BMW klasa ima koristi od ovoga, i to u vidu novih specijalnih verzija "Edition ColorVision".

ColorVision Edition paket pomaže BMW-u Serije 1 i Serije 2 Gran Coupe da postignu povećanje sportskog karaktera u pogledu upravljanja i izgleda.

BMW Serije 1 Edition ColorVision

Edicija uključuje, između ostalog, metalik boju i kožnu unutrašnjost u ekskluzivnom dvobojnom dizajnu.

Veliki, trodelni donji usis vazduha u prednjem braniku, tamni umetak kod difuzora i otvori za vazduh pozadi, kao i M Shadow Line okviri visokog sjaja obezbeđuju moćan izgled.

BMW Serije 1 Edition ColorVision

18-inčni M točkovi od lake legure i u crno-srebrnoj verziji, koji su dostupni samo za vozila iz ovog izdanja, daju dodatnu ekskluzivnu notu.

BMW 2 Gran Coupe Edition ColorVision

BMW M 50 Years amblemi za haubu, poklopac prtljažnika i točkove su takođe dostupni na zahtev i bez dodatne naknade.

BMW 2 Gran Coupe Edition ColorVision

M sportsko oslanjanje (auto je niži za 10 milimetara) i M sportsko upravljanje optimizuju potencijal dinamike vožnje oba modela.

Baš kao i sadržaj M Sport modela, metalik boja je takođe uključena u listu opreme Edition ColorVision. Postoji osam boja eksterijera koje možete izabrati za ovu Seriju 1 i Seriju 2 Gran Coupe. BMW Individual boje, uključujući mat varijantu Frozen Pure Grey, takođe su dostupne kao opcija.

BMW 2 Gran Coupe Edition ColorVision

Ekskluzivni deo njihove opreme je Dakota kožna unutrašnjost u dvobojnoj verziji. Dostupana je u kombinacijama boja crna/magma crvena i crno/bela, ima izvezen natpis „Edition“ i kombinovan je sa M sportskim sedištima za vozača i suvozača, koja podržavaju dinamičan stil vožnje sa integrisanim naslonima za glavu i širokim bokovima.

M kožni multifukcionalni volan, obloge u boji antracita, M pedale od nerđajućeg čelika i M oslonac za nogu vozača takođe doprinose sportskom duhu u unutrašnjosti vozila ovog izdanja.

Paket sa ambijentalnim osvetljenjem i patosnicama sa specifičnim oznakama takođe su deo Edition ColorVision serije. Tu su i ekskluzivni paneli na pragovima vrata sa dizajnerskim površinama koje nose natpis „Edition“.

Edition ColorVision je dostupan za sve varijante BMW-a Serije 1 i BMW-a
Serije 2 Gran Coupe sa izuzetkom BMW-a 128ti. Za kompaktni model sa petoro vrata na raspolaganju su tri benzinska i tri dizel motora, dok su za kupe sa četvoro vrata dostupna dva benzinska i tri dizel motora. Pored toga, vrhunski modeli BMW M135i xDrive i BMW M235i xDrive Gran Coupe sa 225 kW/306KS takođe se mogu konfigurisati kao Edition ColorVision.

Edition ColorVision izdanje Serije 1 i 2 Gran Coupea će biti dostupno od jula 2022.

Ivan Mitić – Autoblog.rsčitanja : 374Komentari