home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Kia Seltos facelift

30 Jun 2022 - 20:30 Noviteti Link
Kia Seltos

Kia je objavila prve fotografije restilizovane verzije crossovera Seltos koji će široj javnosti biti predstavljen 14. jula na sajmu u Busanu.

Kako pokazuju prve fotografije, izmene se tiču promena i na eksterijeru i u enterijeru. To praktično znači da je Seltos facelift vizuelno približen novijim Kijinim modelima kao što su Sportage i obnovljeni Telluride.

Kia Seltos

Ističu se nova prednja svetla, LED dnevna svetla i svetla za maglu u obliku kocki leda, kao i izmenjeni branici.

Dizajneri južnokorejske kompanije su za zadnji deo predvideli drugačiji branik, nova svetla koja su sada povezana, kao i Kia logo koji zauzima centralno mesto.

Kia Seltos

Ovde treba pomenuti i novi dizajn alu točkova (uključujući one od 18 inča) i nekoliko novih dvobojnih kombinacija.

I unutrašnjost je pretrpela modifikacije, od doterane instrument table od 10.25-inča, preko kvalitetnijih materijala do novih komandi. Što se ekrana osetljivog na dodir tiče, on ostaje od 10.25-inča.

Kia Seltos

Osveženi Seltos će takođe dobiti više bezbednosnih dodataka i dodatnih funkcija u celoj liniji. Između ostalog se pominje kamera od 360 stepeni, koja će biti standardna kod skupljih varijanti.

Što se game motora tiče, još nije zvanično ali ona bi trebalo da bude preneta iz dosadašnjeg modela, uz moguće dodavanje hibridne verzije (što međutim još nije potvrđeno). Kako bilo, zvanični detalji će biti saopšteni naknadno, na sajmu u Busanu.

Ivan Mitić – Autoblog.rsčitanja : 504Komentari