home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Hyundai Elantra

Hyundai je objavio nove zvanične slike i detalje o obnovljenoj limuzini Elantra koja se na južnokorejskom tržištu zove Avante.

Izmenjen je pre svega prednji deo, koji sada usvaja ozbiljniji izgled. Redizajnirano lice uključuje novi par horizontalno raspoređenih farova (koji su povezani preko ukrasnog elementa), doteranu masku koja je odvojena od donjeg otvora za vazduh, kao i sportskije lažne uvodnike okružene ukrasnim elementima sa crnom bojom.

Hyundai Elantra

Modifikovani model je zadržao svoj prepoznatljivi profil, uključujući karakteristične površine na vratima i set novih aluminijumskih felni sa dvobojnom završnom obradom.

Hyundai Elantra

Pozadi su LED svetla pune širine, nagnuto zadnje staklo i vrata prtljažnika preneti iz aktuelnog modela. Ipak, zadnji branik se sada ističe novim dizajnom, sa velikom crnom ofarbanom površinom i ukrasnom oblogom u stilu aluminijuma koja okružuje lažni difuzor.

Hyundai Elantra

Zbog izmenjenih branika automobil je i 60 mm duži nego ranije (sada 4710 mm), a treba pomenuti da su modifikacije doživeli i oslanjanje i sistem upravljanja.

Hyundai Elantra

U unutrašnjosti imamo digitalni kokpit sa dvostrukim ekranima od 10,25 inča. Tu je i nova presvlaka Sage Green, koja se može videti na sedištima, centralnoj konzoli i panelima vrata.

Hyundai Elantra

Hyundai Avante se u J. Koreji nudi sa 1.6 benzinskim motorom sa 123KS, u 1.6 LPG varijanti sa 120KS, kao i u hibridnoj verziji koja kombinuje 1.6 benzinac i elektromotor (sa ukupno 141KS).

Kasnije stižu i obnovljene verzije Avante N Line sa 204KS i Avante N sa 280KS.

Priredio: Ivan Mitić – Autoblog.rsčitanja : 302Komentari