home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Acura TLX Type S PMC Edition

Acura je kreirala 50 ručno sastavljenih TLX Type S PMC izdanja u Gotham Gray mat boji, prepoznatljivoj boji modela NSX Type S.

Jedinstvena boja koristi jasnu mat metalnu završnu obradu koja TLX Type S modelu daje još zlokobniji izgled. Po uzoru na 50 Gotham Gray NSX Type S modela napravljenih za američko tržište, 50 ručno rađenih limuzina visokih performansi će u u proizvodnju ući sledećeg meseca u Performance Manufacturing Centru (PMC) kompanije u Ohaju i stići kod odabranih dilera u proleće 2023. po ceni od 65.000 dolara.

Acura TLX Type S PMC Edition

Elementi spoljašnjeg dizajna jedinstveni za TLX Type S PMC Edition uključuju Berlina Black boju za kvake na vratima i deo ukrasa donjeg bočnog praga. Takođe, 20-inčni lagani točkovi inspirisani NSX-om su u Berlina Black boji (sa gumama Pirelli P-Zero 255/35), dok spojler od ugljeničnih vlakana, zadnji difuzor od ugljeničnih vlakana, ukras na donjem bočnom pragu i crno-hromirani četvorostruki izduv upotpunjuju agresivniji izgled. Sjajno crne spoljašnje oznake TLX, Type S i SH-AWD su takođe standardne.

Acura TLX Type S PMC Edition

Unutrašnjost TLX Type S PMC Edition se odlikuje oblogama od ugljeničnih vlakana, osvetljenim bočnim pragovima i patosnicama sa oznakama Type S. Upečatljiva unutrašnjost od crvene Milano kože je u kontrastu sa crnim šavovima i Ultrasuede umecima. Donja konzola je naglašena pojedinačno numerisanom serijskom pločivom koja označava 2023 Acura TLX Type S PMC Edition kao vozilo ograničene serije (1 od 50) ručno izrađeno u Performance Manufacturing Centru.

Acura TLX Type S PMC Edition

2023 Gotham Gray Acura TLX Type S PMC Edition prati prethodna PMC izdanja, kao i NSX superautomobil, koji su ručno pravili u Performance Manufacturing Centru. Nakon procesa ručnog sastavljanja, svako PMC izdanje dobija isti proces kontrole kvaliteta koji se primenjivao na NSX-u, uključujući dyno proveru, inspekciju boje i simulaciju neravnog puta.

Priredio: Ivan Mitić – Autoblog.rsčitanja : 233Komentari