home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Ševrolet Orlando - vozilo sa sedam sedišta i mnoštvom praktičnih rešenja. Pravi porodični automobil, dobro opremljen i veoma bezbedan

Pre nešto više od godinu dana, na testu smo imali "orlando" sa benzinskim 1,8-litarskim motorom i manuelnim menjačem. Tada su utisci bili više nego povoljni, a reakcije čitalaca i kupaca još bolje.

Zato, kada je s nama nedavno kontaktirao jedan od čitalaca s molbom da napišemo nešto i o "dizel" varijanti ("još ako bi moglo i sa automatskim menjačem"), iskreno, jedva smo dočekali. Naravno, uz pomoć drugara iz Centra "Boban", koji su nam za sedmodnevni test obezbedili "orlando" sa dizel agregatom od dva litra sa 163 KS i automatskim menjačem.

"Orlando" je vozilo koje bismo uslovno mogli da "uguramo" u kategoriju "monovolumena". Ipak, narodski rečeno, to je veliko vozilo sa sedam sedišta, namenjeno, pre svega, porodičnim ljudima.

Uz obilje mesta, predstavlja pravu malu garsonjeru na točkovima, pritom sređenu tip-top.

"Orlando" je robustan automobil, sa izgledom koji se ne susreće kod ostalih sedmoseda na tržištu. On nije "produžen hečbek" kome je pridodato nekoliko pomoćnih sedišta, on je napravljen tako da sedmoro putnika može da se preveze a da pritom oni u poslednjem redu sedišta ne moraju da budu "pigmeji".

Kompletan članak na sajtu Novosti.rsčitanja : 739Komentari

Auuu, super frizider! :)

Autor carobnjak 25 Jul 2013, 01:27

Pomalo zaboravljen model.

Autor milan 25 Jul 2013, 07:56

Al je ruzan, bolje da ste abortirali! :)

Autor Sinbad 25 Jul 2013, 12:18