home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Poznati korejski automobilski gigant mnogo očekuje od "kije sid sport vagon". Posle prvog pogleda, jasno je zašto je glavni dizajner ove kompanije dobio prestižnu nagradu

Automobil sve više prodaju dizajneri! Kupac, pa čak i ovaj naš u Srbiji, s jednim od najtanjih buđelara u Evropi, s pravom od automobila očekuje da bude bezbedan, ekonomičan, da ima moderne motore i sve moguće elektronske "džidža-bidže", od navigacije do klima-uređaja, i da bude pametan kao "smartfon".

I uglavnom sada svi proizvođači automobila to i nude. Kvalitet, ali i cenu, određuje klasa vozila, pa u takozvanim segmentima automobila vlada neviđena gužva. Nije retkost da pojedini prizvođači u određenim kategorijama imaju i po dva modela...

Zato se svi u automobilskoj industriji slažu da je dizajn baš taj jezičak na vagi koji će u moru sličnih vozila "nagovoriti" kupca da izbroji novac za određeno vozilo.

Kompletan članak možete pročitati na sajtu Novosti.rsčitanja : 1298Komentari

Ako i za ovo vozilo napišem da je njegov veliki nedostatak to što ni uz doplatu ne može da se dobije rezervni točak, da li će "neki" to opet da okvalifikuju kao "zahtev za povratak u devedesete godine"?
Sve ostalo na ovom vozilu i u vezi njega je za pohvalu.

Autor EFI engine 27 Nov 2013, 11:01

Može da se dobije uz doplatu. Nisam siguran ali mislim da je 50e.

Autor Igi 27 Nov 2013, 12:30

@Igi
NE MOŽE ni uz doplatu da se dobije rezervni točak ( a ni da se poruči naknadno ). NE MOŽE nikako! Sada sam bio u salonu.
A kako ljubazno kažu - to vam i ne treba.
Ali, ima možda rešenje "problema". Rez. točak ima svki i30 i to onaj uski (a on odgovara i za ceed). Bio sam i kod njih. Jedino što "nemaju pojma" da li taj rez. točak može da se poruči posebno kao rezerv. deo(zajedno sa onim stiroporom i dizalicom i alatom u njemu).
Tako da, kupiš kola kod KIE, a rez točak za nju kod Hjundajija

Autor EFI engine 27 Nov 2013, 18:46

Ja sam u salonu u Zemunu kupio felnu i gumu, tj rezevni točak.

Nije ista guma, ali to i nije toliko bitno.

Autor Dule Astro 04 Dec 2013, 22:25