home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Veteran u punoj formi

I pored dugog staža, Serija 7 itekako ima šta da ponudi kupcu, a njen kvalitet i neprevaziđena kombinacija sportskog i elegantnog šarma, nikoga ne mogu da ostave ravnodušnim

BMW-ova Serija 7 decenijama predstavlja sinonim prestiža, kvaliteta, dizajna i samo BMW-u znanog načina uklapanja sportskih performansi i elegancije. Serija 7 se tokom godina profilisala, a samo prethodna generacija, nastala pod dirigentskom palicom Chrisa Banglea, donekle je iskočila iz proverenog šablona. Poučeni tim iskustvom i kritikama medija, nemački dizajneri su osmislili trenutno aktuelnu verziju, koja se vratila prepoznatljivom elegantnom “šmeku”.

Kompletan članak pročitajte na sajtu Topspeed.telegraf.rs



čitanja : 909



Komentari

Najbolji dizel motor danas.

Autor NemanjaBB 15 Nov 2014, 20:29

Ovaj motor je triturbo,a ne TwinPower.

Autor milan 16 Nov 2014, 10:38

Da ste malo strpljiviji i pažljivije čitali, umesto što ste “jaki” na jeziku, videli biste da piše TWIN POWER TURBO, a ne twin turbo, kako Vi navodite! TwinPower Turbo je BMW-ov naziv za novu generaciju motora sa turbo punjačima (nose ih čak i motor sa jednim!), i kao takav se vodi i na zvaničnom BMW sajtu – M Performance TwinPower Turbo Reihen-6-Zylinder Dieselmotor! Uostalom, možete i sami da posetite link http://www.bmw.de/de/neufahrzeuge/7er/limousine/2012/motoren.html pa da proverite šta tačno piše pod verzijom 750d xDrive i motorom N57S. Niko u tekstu ne spori da je u pitanju motor sa tri turbo punjača, ali kao što rekosmo, da ste pažljivije čitali, to biste sigurno i primetili!

Autor Redakcija TopSpeed 17 Nov 2014, 10:07