home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Promena stava

Nova generacija popularnog Jeep modela Cherokee značajno podiže standarde po pitanju komfora i upotrebljivosti vozila sa superiornim 4x4 pogonom

Da mi je neko pre 20 godina rekao da će Italijani biti vlasnici Jeepa i da će podići kvalitet ovih čuvenih vozila, ne znam šta bih mu rekao. Verovatno da nije pri čistoj svesti… Jer, igre oko vlasništva su još i nešto sasvim normano u svetu krupnog kapitala, tako da to mogu da razumem i prihvatim, ali da će FIAT postavljati standarde u pogledu kvaliteta izrade jedne američke “ikone” kao što je Jeep, to je nešto drugo! Šalu na stranu, italijanska kompanija je u poslednje vreme značajno, ali baš primetno, podigla kvalitet svojih vozila, a samim tim i većine marki koje ima u vlasništvu.

Kompletan članak pročitajte na sajtu Topspeed.telegraf.rsčitanja : 1673Komentari

Odličan !
2,0 jtd 170ks sa 9 brzina automatikom.
Jedino što mu je cena malo jača.
Ali u tekstu objašnjeno i zašto.
U početku mi je bio čudan dizajn, ali legao je na oko.
Originalan, dopadljiv.

Autor Pit 30 Nov 2014, 11:24

U odnosu na CRV i RAV4 je svakako zanimljiviji, ali ovo definitivno nije automobil koji moze da nosi svoju cenu. Nedostaje mu mnogo stila. Da je tek nesto skuplji od konkurence, mozda bi mogao da bude uspesan, ali sa 30 i kusur posto vecom cenom, tesko.

Autor Fordovac 01 Dec 2014, 01:07

"Malo jača cena"? Je li to "pošalica"?
Pa, on sa 4X4 pogonom dolazi samo za preko 50.000 eura. I to sa klirensom ispod 16 cm ( i gepekom od 412 litara - ako je zadnja kupa podešena za sedenje odraslih ljudi ).
Za te novce i pravi terenac ( sve sa gepekom ) da se kupi.

Autor moron 01 Dec 2014, 09:34