home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Suzuki Vitara Hybrid

Suzuki nas je još jednom podsetio da raspolaže sa vozilom koje ima pregršt dobrih osobina.

Ovoga puta smo probali VITARU HYBRID, a mladi Andrija Djurašević jedan od članova uglednog porodičnog tima EURO SUMAR nam je rekao:

„Ova Vitara je zaista dobar izbor. Početna cena modela Comfort je 17.850 evra, poseduje puno bezbednosne i elektronske opreme, uz normalnu vožnju troši na puta oko 5 litara benzina a u gradu oko 6,8 litara. Naravno nudimo i maksimalno kvalitetnu varijantu u dve metalik boje, to je EKSKLUZIV, sa opremom koju poseduju automobili sa duplo većom cenom. Ekskluziv je 25.400 evra“

Suzuki je oduvek bio poznat po najboljem odnosu cene i kvaliteta. Ovaj sa pogonom na prednjim točkovima i masom od 1200 kg. ubrzava ispod 10 sekundi do stotke, sjajno koči i ima diskove i napred i pozadi. Pri umerenoj vožnji pokazuje se kao mali potrošač i sa ovim modelom možete zabeležiti potrošnju benzina oko 5 litara. Vitara ima dosta prostora i napred i pozadi a takodje i sasvim dovoljno zapremine u prtljažniku. Njena visina od tla je 18.5 santimetara, što ukazuje da je podesna i za vožnju van puteva. O svim dodacima i kompletnoj opremoi možete se informisati na zvaničnom internet sajtu EURO SUMAR.

Suzuki Vitara Hybrid

Suzuki je u svetu relija još odavno beležio briljantne rezultate, što govori o njegovoj dobroj geometriji i mogućnosti za poboljšanje agregata, uz naravno odgovarajuću dopunu mnogih elemenata. Baš ovih dana je na „of-road“ takmičenju u Italiji, na reliju „Suzuki Challenge 2021“, jedna posada Vitare stigla na podijum i na treće mesto.

Suzuki Vitara Hybrid

Za sada ovoliko o Vitari Hybrid, a naš savet je da obavezno skoknete do EURO SUMARA i da od Andrije Djuraševića zatražite test vožnju. Tako ćete se najbolje uveriti u sve navedeno i budite sigurni – bićete prijatno iznenadjeni. Euro Sumar je uvek imao dobru ponudu i uvek bar minimalne pogodnosti i subvencije za svoje kupce.

Adresa: EURO SUMAR

Vojislava Ilića 145

11000 Beograd

Niški auto-put,

isključenje za Konjarnik

Tehnički podaci sa Suzuki Vitara Hybrid, 1,4, 2 wd, 140 KS

agregat : benzinski 1.4 litra , 140 KS (računajući i jačinu elektro motora)

dimenzije : dužina/ širina / visina 4.175 / 1775 / 1610 mm.

medjuosovinsko odstojanje : 2500 mm.

klirens : 185 mm.

emisija CO2 : 139g/Km.

masa : 1200 kg.

pogon : 2 WD

rezervoar : 47 litara

gepek : 371 l.

menjač : manuelni sa 6 brzina

pneumatici : Zimski „Toyo“ 215/55R 17

kočnice : diskovi napred i nazad

ubrzanje : od 0 do 100km/h – 9.5 sek (maksimalna brzina 190 km/h)

obrtni moment : 235 Nm

potrošnja na testu : u gradu oko 6.6….na otvorenom putu oko 5 litara benzina

cena : od 17.850 evra za paket comfort, do 25.400 evra za maksimalnu opremu i paket exclusive

Djordje Djenić – Mojsvetbrzine.rsčitanja : 449Komentari