home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA ISTORIJA

Od 2013. godine

Bredli Smit će još godinu dana da se kiseli u Moto 2 šampionatu a onda će se preseliti u najbržu klasu, prema dogovoru koji je postigao sa Tech 3 timom.

Dvadesetogodišnji talentovani Britanac je trenutno šesti u šampionatu Moto 2 u njegovoj prvoj godini u tom takičenju gde vozi takođe za Tech 3. On se domogao Moto 2 takmičenja pošto je odvozao sezonu u 125ccm gde je bio drugi u generalnom plasmanu, a sada mu se smeši i najjači motor za dve godine. On je potpisao trogodišnji ugovor koji mu garantuje sledeću sezonu u Moto 2 takmičenju i barem dve godine u MOTO GP-u. 

"Oduševljen sam što sam potpisao trogodišnji ugovor sa Tech 3 Rejsing timom i jedva čekam da nastavimo sjajnu saradnju koju smo imali i u 2011. Imam sjajan odnos sa šefom tima Herveom Ponkaralom, i šefom mog tima Tomom Jojićem, koji je neverovatan zaluđenik kada su u pitanju trke. Oni su veoma posvećeni i imaju veliku želju da pobeđuju i to je ono što me je privuklo da dođem u tim 2011, a činjenica da sam se već obavezao i na 2014. je perfektan scenario."

Preuzeto sa : Supersport.rsčitanja : 977Komentari

Ja mislio od sledeće sezone čitajući naslov. Dobar je vozač ali bolji je Mark Markez. Tj jedan od najboljih danas. Njega bi voleo da vidim sledeće sezone u GP-u,nakon što ove godine uzme šampionat (ubedjen sam). :)
Šteta što je pravilo da ne može odma u fabrički tim (ne znam zašto,nelogično) ali ako dodje u Gresini Hondu npr i dobije fabričku mašinu,baš kao Marko Simončeli,biće čupavo ! :)
Fascinira me mladi Markez,sa samo 18 godina onako da vozi motor,ta zrelost,šampionska glava,oduševljava me.
Još bi voleo da vidim Crazy Joe-a u Moto GP-u ! :) E onda bi baš bilo veselo. :)))

Autor PITBULL™ 19 Sep 2011, 17:27