home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Kejsi Stoner kaže da će nastaviti da vozi bez kalkulisanja do kraja sezone, bez obzira na veliku prednost koju ima u šampionatu.

Sa 44 poena ispred Lorenca, samo četiri trke pred kraj, i treća mesta na predstojeće četiri trke bi mu bila dovoljna za osvajanje druge titule, prve za Hondu posle Nikija Hejdena koji je zadnji put osvojio 2006.

Ali Stoner kaže da nema mesta kalkulisanju i opuštanju "Prilično je dobra i zdrava situacija u ovom trenutku, ali svašta može da se desi. Horhe je tu i čeka priliku da kazni svaku našu grešku, ali kao prošlog vikenda na Aragonu, mi ćemo pokušati da pobedimo."

Honda nije imala pobedu na domaćoj stazi još od 2004. godine, ali Stoner je pobedio tamo vozeći Dukati 2010. godine posle epske bitke sa Andreom Doviciozom koji je i tada vozio Hondu.

"U Japanu sam prošle godine odvozao možda i jednu od najboljih trka u karijeri po mom mišljenju, bila je to izuzetno teška pobeda" rekao je Stoner. 

Prošle godine Deni Pedroza je bio van trke zbog povrede koju je doživeo na treningu a Lorenco je već uveliko branio osvojene bodove, tako da Stoner očekuje još žešću trku ovog puta.

"Mislim da ćemo ove godine biti mnogo kompetitivniji sa Hondom, Deni će biti na trci, Horhe ne brani bodove i sigurno će napadati... biće zanimljivo."

Preuzeto sa : Supersport.rsčitanja : 1138Komentari

Kameni nikad nije ni bio kalkulant! Uvek gas do daske!

Autor Djordje 21 Sep 2011, 21:28

Tako je masjtore ! Nisi si ti p ko Lorenco. Digitron ostavi drugima,samo pobeda !

Autor PITBULL™ 21 Sep 2011, 22:01

Epic !

https://www.youtube.com/watch?v=3_TcVC7pRu4

Priča sa srećnim krajem. :)

Autor PITBULL™ 21 Sep 2011, 23:46