home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Fernando Alonso kaže da se šteluje za svoju drugu pobedu u sezoni na Singapurskom GP, iako iz Ferarija tvrde da će to biti teško.

Alonso je pobeđiivao na ovoj stazi dva puta, 2008. i 2010. sa trećim mestom 2009., tako da je očigledno da mu staza leži. Ferarijev vozač koji je drugi u generalnom plasmanu iza Fetela, zna da je jako teško pobediti nemca ove godine ali je odlučan da proba još jednom da pobedi na ovoj stazi. 

Dvostruki šampion veruje da će staza odgovarati njegovom autu kao što je i Monako ranije tokom sezone. "Uspevao sam da se popnem na podijum prethodna tri puta i cilj mi je da postignem četvrti" rekao je Alonso za Ferarijev sajt.  

"Treća pobeda sa onom iz 2008. i 2010. bi bila fantastičan rezultat, mada znam da će biti veoma teško. U Monaku smo došli jako blizu pobedi i mislim da bi mogao da obiđem Fetela da nije bilo crvene zastave, alli isto tako ne mogu to da kažem sa sto odsto sigurnosti. Ono što je sigurno je da ću dati sve od sebe i mislim da imamo šanse da odradimo dobar posao ako uklopimo sve elemente, gume, setap, motor, timski rad, sve mora da bude spremno sto odsto."

Alonso je dodao: "Nadamo se da ćemo ponoviti vikend iz 2010. i doneti još jednu pobedu našim navijačima. To nam je cilj i sada ali i u narednim trkama".

Preuzeto sa : Supersport.rsčitanja : 786Komentari