home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

F1: Mečka sve brža

29 Sep 2011 - 18:31 Sport Link

Kako se bliži kraj sezone  

Mercedes GP se kuraži pred kraj sezone, jer je očigledno da poboljšanja koja prave za bolide daju dobre rezultate i automobil im je sve konkurentniji.

Iako je Pol di Resta bio brži od Nika Rozberga u Singapuru, u Mercedesu nisu razočarani jer znaju da im staza Marina Bej na kojoj se ne razvijaju ekstremne brzine ne odgovara previše i nije staza na kojoj mogu da pokažu svu svoju snagu. 

Zato Ros Bron iz Mercedes GP tima ne gubi optimizam, jer će Japan i Koreja biti pravo mesto na kome će Mercedes moći da pokaže aerodinamička poboljšanja koja su napravljena  "Možda gledaoci nisu bili u prilici da vide veliko poboljšanje koje smo napravili na bolidu za trku, ali smo ga mi napravili i mislimo da radi kako treba" rekao je Bron. 

"Možda ne izgleda kao da se naša pozicija promenila, ali ako se uporedimo sa trkom u  Mađarskoj, vidi se napredak. Brojevi takođe kažu da smo se mrdnuli naped, tako da verujem da će se pravi napredak videti u nekoliko narednih trka. Imamo razloga za umereno zadovoljstvo ali je Singapur bio veoma loše mesto za pravo testiranje. Mislim da će naredne trke biti bolje jer će nam više odgovarati staze. Imamo nekoliko aerodinamičkih promena i malo tjuninga, ništa radikalno, ali dovoljno za bolje performanse".

Nadamo se da će se do kraja šampionata i bivši penzos, Šumaher popeti na podijum, kako bi i on ove godine osetio ukus šampanjca...

Preuzeto sa : Supersport.rsčitanja : 876Komentari

Napredak se vidi ali je jako skroman. Verovatno ljudi iz Mercedesa bas i nisu zadovoljni njihovim napretkom pogotovo kad vide Meklarene kako ih ladno obilaze na stazi.

Autor bk 29 Sep 2011, 21:05

bk
I McLaren je njihov. :)

Autor McLaren 29 Sep 2011, 23:23

McLaren
Pa bas iz tog razloga i pisem to, nisam siguran da je njihov mislim, samo kao snabdevac motora i neznam da li su produzili ugovor s njima.

Autor bk 30 Sep 2011, 13:19